• Polishing Wax- Bellinwax

    Ngilap Lilin- Bellinwax

    Lilin polishing batu Bellinwax mangrupikeun lilin pelindung lampu khusus, éta dijantenkeun lampu permukaan sareng bersinar sareng lami. Tiasa ngagosok marmer sareng granit, cocog sareng batu naon waé.
  • PAG Yellow polishing powder (5 Extra)

    PAG Bubuk polishing Konéng (5 Tambahan)

    Bubuk tambahan polishing 5 pikeun polishing alam saatos Sanding marmer, batu, travertine, paladium jeung grit lantai. Bubuk tambahan 5 henteu ngan ukur méré cahaya alami pikeun permukaan marmer tanpa nyiptakeun pilem, masihan marmer gloss alami, tapi ogé ngajantenkeun permukaan henteu pati teleb ku cai sareng kokotor, ngajantenkeun langkung gampang dibersihkeun.
  • Yellow polishing powder -YP

    Bubuk polishing konéng -YP

    Marmer anu diperpanjang langkung alkali sareng kotor, bubuk polishing didamel tina jinis asam, éta tiasa berperan dina nétralisasi asam sareng alkali sareng ngabersihkeun, janten permukaanna hérang sareng bersih. Ogé ningkatkeun gloss pikeun permukaan marmer anu goréng saatos ngagiling.
  • MR2 Marble Polishing Crystallizer

    Crystallizer Polisi MR2 Marmer

    MR2 mangrupikeun produk pangropéa marmer anu populér pikeun kristalisasi ulang sareng pangropéa unggal dinten tina permukaan bumi. Aranjeunna tiasa gancang ngalereskeun anggo permukaan sareng ningkatkeun hérang permukaan.
  • MR3 Marble Polishing Crystallizer

    Crystallizer Polesan MR3 Marmer

    MR3 mangrupikeun produk perawatan marmer anu diintensifkeun kanggo permukaan kristalisasi kristalisasi sareng polesan. Éta tiasa gancang mulangkeun gloss permukaan marmer, ningkatkeun kapadetan permukaan sareng tahan aus. Anggo MR3 sacara teratur pikeun ngajaga lantai marmer ngabantuan sacara efektif ngalereskeun goresan dina permukaan marmer anu dipakai, mulangkeun permukaan gloss sareng ningkatkeun kajelasan.
  • MR5 Marble Polishing Crystallizer

    Crystallizer Polisi MR5 Marmer

    MR5 mangrupikeun produk perawatan lantai marmer ditingkatkeun pikeun recrystallization atanapi polishing permukaan marmer. Éta tiasa gancang ngalereskeun goresan anu kabentuk dina permukaan marmer ku anggo, mulangkeun atanapi ningkatkeun gloss permukaan.
  • ONE STEP Crystallizer spray N’ BUFF -2501

    SATU LANGKAH Crystallizer nyemprot N 'BUFF -2501

    2501 mangrupikeun kristalisasi klasik ti NCL, éta parantos dikembangkeun salaku saderhana nganggo sistem restorasi kanggo marmer, terrazzo sareng polesan batu kapur. Crystallizer Spray N 'BUFF ngahasilkeun Polandia anu luhur pisan. Permukaan anu nembé disimpen deui bakal nolak scuffs sareng goresan. Permukaan anu disimpen deui ieu bakal awét pisan. Crystallizer Spray N 'BUFF garing saatos anjeun buff sahingga teu kedah bersih-up.
  • Crystallizer for marble and terrazzo floors –AGUILA CR-2

    Crystallizer pikeun lantai marmer sareng terrazzo –AGUILA CR-2

    CR-2 - Sealer-crystallizer pikeun lantai marmer sareng terrazzo nyayogikeun tingkat luhur cahaya anu awét sareng tahan, ngajaga lantai anu diségel sareng dijagaan salami lami.
12 Teras> >> Halaman 1/2