• Cable/Battery Escalator Cleaner- SC-450/D

    Kabel / Batré Escalator Cleaner- SC-450 / D

    Pitur desain roda hareup anu unik, langkung merenah pikeun leumpang. Tiasa nyetél kantong lebu di jero, gampang sareng bersih. Sacara otomatis ngaluyukeun jangkungna roller, épisiénsi beberesih tinggi! Item Téknis SC450 SC450D Voltase 220-240V / 50Hz 40V Power 1180W 580W Lebar operasi 450mm 450mm motor garing 220V / 1000W 500W Roll brush motor 24V / 180W 24V / 180W Roll brush speed 230RPM 230RPM Capacity 20L 5L Cable 12m - Beurat 38kg 64.5kg beurat kotor 40.2kg 66kg Pakét 950x540x31 ...
  • AS-2007 Ride-on Scrubber Drier

    AS-2007 Ride-on Scrubber Drier

    Ride-on scrubber drier mangrupikeun mesin pembersih taneuh idéal anu peryogi pisan, nyaéta kalayan operasi anu fleksibel, desain sikat bilateral sareng épisiénsi beberesih tinggi. Éta lumaku pikeun situs wangunan kota, alun-alun, pasar super, pabrik, lokakarya sareng rupa-rupa tempat umum.
  • Ride-on Scrubber Drier SC1350

    Ride-on Scrubber Drier SC1350

    Produk ieu mangrupikeun mesin listrik pembersih idéal anu peryogi pisan pikeun meresihan taneuh. Gampang disetir, fleksibel pikeun dioperasikeun, desain pelat sikat tunggal sareng ganda, épisiénsi beberesih anu luhur pisan, motor nyeuseup anu kuat pikeun ngompa kokotor sacara sinkron.
    Éta cocog pikeun situs konstruksi kota, kuadrat ageung, supermarket, bengkel pabrik, jst.
  • Walk-Behind Scrubber Drier with Battery -H8101/H8102

    Walk-Behind Scrubber Drier nganggo Batre -H8101 / H8102

    Prosés ngagunakeun scrubber drier mangrupikeun prosés anu saderhana. Scrubber driers nganggo unit gosok payun kanggo masihan lantai anjeun bersih anu jero nganggo cai sareng bahan kimia. Cai résidu sésa teras dikoléksi dina hiji gerakan lemes ku unit pengeringan tukangeun mesin, anu sering diwangun ku squeegee sareng kombinasi sedot anu nempatkeun kokotor sareng cairan anu langkung ageung kana bak wadah.
  • Auto Scrubber Drier-SC50

    Otomatis Scrubber Drier-SC50

    Prosés ngagunakeun scrubber drier mangrupikeun prosés anu saderhana. Scrubber driers nganggo unit gosok payun kanggo masihan lantai anjeun bersih anu jero nganggo cai sareng bahan kimia. Cai résidu sésa teras dikoléksi dina hiji gerakan lemes ku unit pengeringan tukangeun mesin, anu sering diwangun ku squeegee sareng kombinasi sedot anu nempatkeun kokotor sareng cairan anu langkung ageung kana bak wadah.
  • Small Scrubber Drier- SC2A

    Scrubber Drier Leutik- SC2A

    Efisiensi tinggi sareng bersih, pikeun nyumponan kabutuhan béda-béda lingkungan. Paduli réstoran, hotél, réstoran, Aula kopi, bioskop, Pusat Luang, gim, gedong kantor. Lingkungan anu bersih anu sempit sapertos kitu sareng celah tiasa dianggo sacara bébas, bari meresihan parawatan otomatis daur ulang limbah, ngahontal épék beberesih anu leres-leres sampurna.