SC-1500-speed tinggi Burnisher

Pedaran pondok:

Éta ngagaduhan penampilan anu saé sareng modis sareng gampang dioperasikeun.
Saatos waxing pikeun polishing permukaan lantai shinning sakumaha eunteung.
Éta dirarancang pikeun ngagosok lantai tina sagala rupa bahan bahan batu anu gancang nyaéta 1500 rpm motor sapinuhnya tertutup.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Fitur:

    Éta ngagaduhan penampilan anu saé sareng modis sareng gampang dioperasikeun.

    Saatos waxing pikeun polishing permukaan lantai shinning sakumaha eunteung.

    Éta dirarancang pikeun ngagosok lantai tina sagala rupa bahan bahan batu anu gancang nyaéta 1500 rpm motor sapinuhnya tertutup.

    Barang 220V-240V
    Kakuatan 1500W
    Laju 1500rpm
    Panjang kabel utama 12m
    Diaméter pelat dasar 20 "
    Beurat kotor nganggo gagang tauren 49,8kg
    Beurat kotor ku gagang kukupu 49,8kg
    Ukuran paking awak utami 860x550x480mm
    Ukuran bungkus gagang Tauren 400x120x930mm
    Ukuran kemasan kétang Kukupu 465x120x930mm
    Asesorisna Awak utama, wadah kétang

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami