• PAG Yellow polishing powder (5 Extra)

    PAG Bubuk polishing Konéng (5 Tambahan)

    Bubuk tambahan polishing 5 pikeun polishing alam saatos Sanding marmer, batu, travertine, paladium jeung grit lantai. Bubuk tambahan 5 henteu ngan ukur méré cahaya alami pikeun permukaan marmer tanpa nyiptakeun pilem, masihan marmer gloss alami, tapi ogé ngajantenkeun permukaan henteu pati teleb ku cai sareng kokotor, ngajantenkeun langkung gampang dibersihkeun.
  • Yellow polishing powder -YP

    Bubuk polishing konéng -YP

    Marmer anu diperpanjang langkung alkali sareng kotor, bubuk polishing didamel tina jinis asam, éta tiasa berperan dina nétralisasi asam sareng alkali sareng ngabersihkeun, janten permukaanna hérang sareng bersih. Ogé ningkatkeun gloss pikeun permukaan marmer anu goréng saatos ngagiling.