Naha milih mesin sikat

Nalika lanté mall sareng stasiun balanja kalolobaanana marmer atanapi ubin keramik, jenis lantai sapertos kitu ngagaduhan sarat anu cukup luhur pikeun kabersihan, padahal éta ngagambarkeun gambar tempat umum. Kusabab kitu, padamelan ngabersihkeun kedah dilakukeun sacara taliti. Laun, sababaraha metode beberesih tradisional henteu tiasa deui nyumponan sarat beberesih dina waktos-waktos ieu, sareng mecenghulna sareng nerapkeun mesin panyikat lanté parantos sacara komprehensif ngagentos kuli manual dina ngabersihkeun lantai di seueur industri.

Dina metoda beberesih tradisional, sering aya kaayaan di mana beberesihna henteu leres, sapertos sababaraha juru maot atanapi sababaraha noda anu sesah dicabut. Upami noda akumulasi sepanjang waktos, taneuh bakal konéng sareng poék saatos sababaraha waktos, mangaruhan éstétika. Sumawona, daérah tempat-tempat umum ieu ageung pisan, upami anjeun hoyong damel padamelan anu hadé pikeun ngabersihan taneuh, anjeun kedah ngiringan seueur tanaga beberesih pikeun ngalaksanakeun, anu mangrupikeun pengeluaran anu ageung dina hal biaya tenaga kerja.

Pamakéan mesin sikat lantai tiasa sacara sampurna ngarengsekeun masalah anu disebatkeun di luhur. Utamana operasi mesin. Anjeun ngan kedah nambihan detérjen, anu henteu ngan ukur ngalengkepan beberesih lantai, tapi ogé ngagaduhan kaunggulan ngirangan intensitas padamelan beberesih, ningkatkeun éfisiénsi damel beberesih sareng ngirangan biaya operasi beberesih. Ayeuna, téknologi mesin beberesih ogé teras-terasan dikembangkeun, hayu urang antosan teras tingali.

Kalayan pamekaran sains sareng téknologi, cara ngabersihkeun anu bersih sareng gancang anu disayogikeun ku kami parangkat sapertos motor kelas sareng sikat lantai janten beuki hésé ditingalkeun. Utamana dina jaman operasi mesin calakan, épisiénsi sareng genah langkung penting.

Saperti supermarket, mall balanja sareng stasiun karéta anu sering urang angkat, sareng kadang-kadang urang tiasa ningali rupa-rupa alat beberesih sapertos mesin lapis lantai.

22

Granit warna lampu na batu karat sadayana granit tina struktur lamellar. Salaku tambahan kana nyerep cai kapiler has granit, kusabab warna bodas lampu, bakal aya titik cai atanapi polusi, sareng ngambah cai henteu gampang ngaleungit. Salaku tambahan, kusabab batu ieu ogé dibarengan ku beusi aktip dina batu, lingkungan baseuh bakal ngakibatkeun karat. Dina widang aplikasi batu sareng asuhan, urang gaduh seueur pangalaman sareng akumulasi, sareng pangalaman ieu kana produk sareng téknologi anu aya hubunganana. Ngaliwatan taun pamekaran produk sareng inovasi, Sistem Pangropéa Batu kami parantos janten pilihan anu paling dipercaya pikeun industri batu anu aya di Cina sareng dunya.


Pos waktos: Jun-24-2020