Solusi granit warna lampu

Granit warna lampu na batu karat sadayana granit tina struktur lamellar. Salaku tambahan kana panyerepan cai kapiler has granit, kusabab warna bodas lampu na, bakal aya titik cai atanapi polusi, sareng ngambah cai henteu gampang ngaleungit. Salaku tambahan, kusabab batu ieu ogé dibarengan ku beusi aktip dina batu, lingkungan baseuh bakal ngakibatkeun karat. Dina widang aplikasi batu sareng asuhan, urang gaduh seueur pangalaman sareng akumulasi, sareng pangalaman ieu kana produk sareng téknologi anu aya hubunganana. Ngaliwatan taun pamekaran produk sareng inovasi, Sistem Pangropéa Batu kami parantos janten pilihan anu paling dipercaya pikeun industri batu anu aya di Cina sareng dunya.

Karat konéng- Bahan batu bodas aya hubunganana sareng oksida beusi anu hirup, dina peran cai terus ngoksidasi konéng, pagelaran ahir dina permukaan batu nyaéta sapotong atanapi sapotong karat. Cai anu nyababkeun karat tina sumber anu sami anu nyababkeun karat, janten sakapeung anjeun bakal ningali cai sareng anjeun bakal ningali karat.

Polusi- Substrat bodas sénsitip kana kontaminan naon waé, janten kontaminasi cair naon waé anu aya kana rami bodas kedah dileungitkeun dina waktosna. Rereged umum nyaéta noda warna jeung noda minyak. Pikeun sababaraha detérjen anu ngandung surfaktan pikeun dianggo sacara saksama, nalika surfaktan ieu kana rohangan batu, ogé bakal nunjukkeun anu sami sareng fenomena polusi minyak.

Pelindung penetrasi berbasis pelarut kedah dipilih. Dina indéks téknis, henteu ngan ukur résistansi cai kedah tinggi, tingkat bédana antara indéks asam sareng résistansi alkali sareng indéks résistansi cai kedah alit, hindarkeun ku sadayana hartosna henteu kedah nyandak pangaruh tetes cai salaku dasarna pikeun nangtoskeun panyalindungan anu hadé sareng goréng.

Pelatna kedah garing sateuacan agén pelindung diterapkeun.

Pangropéa panyalindungan rami bodas di ground shop hoyong 6 sisi pikeun diungkulan, kuas sikat dua kali. Sampingna ogé kedah dicét kalayan ati-ati.

Saatos agén pelindung dilapis dina suhu normal kedah ngajaga tilu dinten saatos trotoar, suhu dina 5-15 ℃ nalika waktosna curing langkung ti 7 dinten, hindarkeun supados minuhan tenggat waktos ngan bakal sikat piring agén pelindung langsung trotoar.

Sisi tukang papan lantai kedah dihijikeun sareng dikuatkeun pikeun ngajantenkeun pangaruh agén pelindung dina adhesion témpél semén.

Permukaan bahan batu saatos toko dipasang henteu hoyong nerapkeun overlay, periphery ditempat ventilasi caket, lapisan dewan dipasang di toko saatos 3 minggu kamampuan dipasang eusian.

Pangropéa tina taneuh hemp bodas ogé kedah merhatoskeun kana pangendali cai, sakedik-gancang ngagosok cai. Upami cai kedah dianggo, bersihkeun kanggo nyegah cai tina nyusup kana tonggong papan sapanjang kelim.

Pangotor lokal kontaminasi beberesih. Pembersih asam anu cocog jauh langkung bahaya tina pembersih basa sareng kedah dilebur ku cai sabisa-bisa.

Operasi sanésna dina taneuh pikeun mayungan taneuh, sapertos cet témbok sareng cai gelas bakal ngotorkeun taneuh.

Pikeun milih solusi lebu éléktrostatik anu cocog pikeun ngungkulan taneuh, upami éta bakal ngotorkeun taneuh.


Pos waktos: Jun-24-2020