A 20'FCL NCL One Step Crystallizer sareng Bellinwax dugi ka stock pelanggan sateuacan liburan Muharram Festival.

Laboratorium Kimia Nasional sakumaha anu urang terang NCL, ti mimiti awal akhir taun 1940an ngadamel sabun sareng sampo pikeun bisnis salon kecantikan kulawarga, dugi ka peran kapamimpinan ayeuna dina industri pangropéa sanitasi salaku panyadia bermerek sadunya. NCL kantor pusatna di Philadelphia, Pennsylvania, kalayan pabrik sareng operasi pusat satengah juta méter pasagi. Aranjeunna nganggo réaktor ageung tekanan tinggi pikeun produksi bahan baku tawanan anu dianggo dina seueur produk urang. Kalayan inventarisasi gabungan tina langkung 3 juta galon bahan baku sareng produk réngsé, fasilitas NCL mangrupikeun salah sahiji jinis anu panggedéna di Amérika Serikat. Laboratorium komputerisasi aranjeunna dina situs anu dikerjakeun ku kimiawan terkenal industri, anu ngabantosan ngembangkeun formulasi produk énggal sareng mutakhir bari mastikeun yén produk ieu minuhan standar kontrol kualitas anu ketat.

11
222

Laboratorium Kimia Nasional rentang komprehensif ngeunaan beberesih sareng sistem perawatan nawiskeun kaunggulan sumber tunggal pikeun sadaya kabutuhan kimia panjagaan anjeun. Naha éta lanté tahan banting dina lantai, batu alami atanapi perawatan ubin keramik, perawatan karpét, program ngabersihkeun héjo, sanitasi toilét, pangropéa industri, supermarket atanapi jasa makanan, aya program produk NCL anu dirancang pikeun memaksimalkeun efisiensi tenaga kerja sareng ngendalikeun anggaran beberesih.

44
33

Program perawatan batu TM ti laboratorium kimia nasional mangrupikeun produk anu parantos mangtaun-taun panilitian pangropéa permukaan sareng pamekaran kimia. Ngawengku: prosés semprot kristal sareng polesan - sistem anu dirancang pikeun nyiptakeun marmer gloss tinggi, gloss saderhana sareng pangluhurna pikeun ngagiling batu kapur sareng batu taneuh program polesan - sistem pikeun nyayogikeun gloss pangluhurna sareng restorasi kanggo sadaya permukaan granit anu dipoles Produk perawatan ubin - prosedur perawatan sareng perlindungan lengkep pikeun ubin anu hérang sareng unglazed, ubin anu digali, ubin saltillo, batu Méksiko sareng ubin buatan sanésna


Pos waktos: Jun-24-2020