Multi-fungsi mesin lantai-SC002

Pedaran pondok:

Mesin lantai multi-fungsional gampang dioperasikeun, épék beberesih sareng aman pisan
Éta cocog pikeun meresihan karpét, lantai, polishing kecepatan rendah pikeun sababaraha jenis lantai sareng nyaring permukaan batu kanggo hotél, réstoran, gedong kantor sareng ruang paméran.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Fitur

    Éta dirarancang nganggo kapasitor super dobel- sareng motor pendingin hawa anu luhur.

    Operasi langkung aman sareng kaluaran kakuatan langkung kuat disayogikeun.

    Éta ngagaduhan sababaraha fungsi sapertos karpét sareng beberesih lantai, ngaleupaskeun lilin, polishing kecepatan rendah, kristal, pangubaran.

     

    Téknis:

    Barang No. SC-002
    Voltaseu 220V-240V
    Kakuatan 1100W
    Laju 175rpm / mnt
    Panjang kabel utama 12m
    Diaméter pelat dasar 17 "
    Beurat kotor 53,5kg
    Nanganan ukuran bungkus 375X126X1133mm
    Ukuran paking awak utami 540X440X365mm
    Warna Biru, biru tua, beureum, kulawu
    Asesorisna Awak utama, gagang, bak cai, wadah pad, sikat keras, sikat lemes.


    Mesin lantai multi-fungsional gampang dioperasikeun, aman sareng épék beberesih anu saé

    Éta cocog pikeun meresihan karpét, lantai, polishing kecepatan rendah pikeun sababaraha jinis lantai sareng nyaring permukaan batu kanggo hotél, réstoran, gedong kantor sareng ruang paméran.

    Masalah utama sareng kumaha ngabéréskeun

    NO. Kasulitan Alesan anu lepat Kumaha ngabéréskeun
    1 Motorna henteu muter Kabel listrikna henteu nyambung leres.Sekering listrik rusak, pareum pareum.

    Saklar listrik rusak

    Pariksa sambungan kabel listrikPariksa catu daya sareng sekering

    Ganti saklar listrik

    2 Startup motorna laun Mimitian kapasitorSirkuit atanapi ruksak

    Saklar sentrifugal rusak

    Ganti kapasitor ngamimitianGanti saklar sentrifugal
    3 Motorna lemah Run kapasitor rusakKoil motorna rusak Ganti kapasitor ngaji
    4 Motorna henteu lirén saatos saklar kakuatan dipegatkeun Saklar listrik rusak Ganti saklar listrik
    5 Motorna macét, réduser henteu jalan atanapi kadéngé noise parah Gir planét rusak kusabab operasi overloading anu teu normal Ganti pakakasna

    Kami tiasa nyayogikeun sadaya aksésoris mesin éta, sapertos sekrup, sapertos tank, ngantepkeun anjeun henteu gaduh hariwang nalika ngagunakeun. Masih teu tiasa méréskeun masalah anjeun? Punten taroskeun ka kami pikeun patarosan anjeun, kami bakal bales.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami