Multi-fungsi Brushing mesin BD2A

Pedaran pondok:

Éta cecekelan nyaluyukeun manual multifungsi ngamungkinkeun operasi gampang sareng gampang.
Dirancang ku kotak gir, motor dua-kapasitor sareng kakuatan tinggi anu ngajantenkeun mesin langkung aman sareng langkung kuat.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Fitur:

    Éta cecekelan nyaluyukeun manual multifungsi ngamungkinkeun operasi gampang sareng gampang.

    Dirancang ku kotak gir, motor dua-kapasitor sareng kakuatan tinggi anu ngajantenkeun mesin langkung aman sareng langkung kuat.

    Éta tiasa dianggo pikeun beberesih karpét, beberesih lantai, ngaleupaskeun lilin sareng polishing kecepatan rendah.

    Data Téknis:

    Barang No. BD2A
    Voltaseu 220 / 50Hz
    Kakuatan 1100W
    Ayeuna 6.92A
    Laju muterkeun sikat 154rpm
    Ribut 54dB
    Diaméter sikat 17 "
    Beurat 48,36kg
    Panjang kabel 12m
    Ngepak 4CTN / hijian
    Warna Biru, beureum, konéng

    Angeunaan mesin sikat BD2A:

    Q: Naon asesoris anu ngagaduhan BD2A?

    A: BD2A nyambung

    Awak utama

    Pakem Operasi

    Kabel listrik pondok éksternal (dina gagang)

    Screws sareng bentang héksagonal jero pikeun sambungan cecekelan operasi

    Tangki cai

    1 sapotong wadah pad

    Sikat sapotong 1 sapotong

    1 buah sikat lemes

    Terminal Pin

    Manual pangguna

    Sértipikat kualitas

    Q: Kumaha carana ngarangkep mesin?

    A: Hiji mesin unit gaduh 4 bungkus,

    1. Awak utama mesin: ukuran 535x430x375mm

    2. Pakem: ukuran 400x120x1140mm

    3. Tangki: ukuran 290x210x500mm

    4. wadah pad, sikat teuas sareng sikat lemes: ukuran 395x395x190mm

    Q: Gampang nyambungkeun?

    A: Pasti, anjeun tiasa ngalakukeun éta salaku pidéo kami anu ditingalikeun. Gampang pisan.

    QKumaha pangropéa?

    A: 1. mesin dirancang pikeun nolak Uap sareng éta ngoperasikeun ogé tanpa cai ngasupkeun alat-alat listrik tina mesin dina pamakean normal. Salami panggunaanna, perhatoskeun henteu ngantep cai sareng agén pembersih anu lebet kana stop kontak listrik atanapi mesin langsung pikeun nyegah pondok atanapi shock listrik.

    2. Entong ngabongkar motor atanapi planét girboks. Upami mendakan masalah sareng motor atanapi kotak gear, punten wartosan perusahaan atanapi dealer kami pikeun ngalereskeun.

    3. Henteu kéngingkeun ngagentos kapasitansi operasi atanapi ngamimitian nganggo kapasitor anu henteu sesuai sareng kamampuan kapasitansi sareng syarat tahan voltase, atanapi motorna rentan.

    4. Plastik cecekelan, cecekelan régulasi sudut atanapi tombol dina cecekelan operasi henteu tiasa didorong ku kakuatan anu kuat supados nyegah karusakan anu teu perlu.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami