Multi-fungsi Brushing mesin BD1A

Pedaran pondok:

Mesin nyikat mangrupikeun mesin anu diperyogikeun pikeun sikat lanté anu sesah, éta mesin gancang-gancang (154rpm), nalika lantai anjeun aya kokotor di jero taneuh anu anjeun kedah nempatkeun sababaraha otot kana scrubbing, langkung saé nganggo sababaraha solusi pembersih, ngajalankeun sikat kana bersihkeun lantai anjeun. Mesin nyikat multifungsi gampang dioperasikeun, épék beberesih sareng aman pisan. Éta cocog pikeun meresihan karpét, lantai, polishing kecepatan rendah pikeun sababaraha jinis lantai sareng nyaring permukaan batu kanggo hotél, réstoran, gedong kantor sareng ruang paméran.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Fitur:

    Éta cecekelan nyaluyukeun manual multifungsi ngamungkinkeun operasi gampang sareng gampang.

    Dirancang ku kotak gir, motor dua-kapasitor sareng kakuatan tinggi anu ngajantenkeun mesin langkung aman sareng langkung kuat.

    Éta tiasa dianggo pikeun beberesih karpét, beberesih lantai, ngaleupaskeun lilin sareng polishing kecepatan rendah.

    Data Téknis:

    Barang No. BD1A BD2A BD3A
    Voltaseu 220 / 50Hz 220 / 50Hz 220 / 50Hz
    Kakuatan 1100W 1100W 1100W
    Ayeuna 6.92A 6.92A 6.92A
    Laju muterkeun sikat 154rpm 154rpm 154rpm
    Ribut 54dB 54dB 54dB
    Diaméter sikat 17 " 17 " 17 "
    Beurat 49,66kg 48,36kg 49,66kg
    Panjang kabel 12m 12m 12m
    Ngepak 4CTN / hijian 4CTN / hijian 4CTN / hijian
    Warna Biru, beureum, konéng Biru, beureum, konéng Biru, beureum, konéng

     Mesin nyikat mangrupikeun mesin anu diperyogikeun pikeun sikat lanté anu sesah, éta mesin gancang-gancang (154rpm), nalika lantai anjeun aya kokotor di jero taneuh anu anjeun kedah nempatkeun sababaraha otot kana scrubbing, langkung saé nganggo sababaraha solusi pembersih, ngajalankeun sikat kana bersihkeun lantai anjeun. Mesin nyikat multifungsi gampang dioperasikeun, épék beberesih sareng aman pisan. Éta cocog pikeun meresihan karpét, lantai, polishing kecepatan rendah pikeun sababaraha jinis lantai sareng nyaring permukaan batu kanggo hotél, réstoran, gedong kantor sareng ruang paméran.

    Ieu mangrupikeun trik sakedik nganggo burnisher pikeun ngahémat usaha. Normalna, kami nganggo kadua leungeun pikeun nahan gagangna ka handap. Metode ngahemat tanaga anu langkung leres kedahna pikeun nahan cecekelan normal sareng kénca kénca ka handap, sareng leungeun katuhu pikeun nahan gagangna dina arah anu berlawanan ti handap ka luhur, teras saluyukeun gagang kana posisi cangkéng. Nalika ngagunakeun kakuatan, utamina nganggo pingping kanggo ngabantosan, ku panangan kénca ngadorong ka payun, sareng panangan katuhu narik hideung, anu tiasa ngahémat langkung usaha.

    Kami gaduh mesin lantai séri pikeun nyumponan kabutuhan anjeun. Sapertos ukuran 13 ", 17" sareng 18 ", kagancangan gaduh 154rpm 175rpm, modél anu béda pikeun pilihan anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami