Crystallizer Polisi MR5 Marmer

Pedaran pondok:

MR5 mangrupikeun produk perawatan lantai marmer ditingkatkeun pikeun recrystallization atanapi polishing permukaan marmer. Éta tiasa gancang ngalereskeun goresan anu kabentuk dina permukaan marmer ku anggo, mulangkeun atanapi ningkatkeun gloss permukaan.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur

MR5 mangrupikeun produk rekristalisasi marmer konvensional, sering dianggo moal ngarobah penampilan alami marmer.

Téknologi penetrasi ion anu dipaténkeun unik ngajantenkeun permukaan marmer olahan langkung padet, heuras sareng tahan ageman, sareng "caang tapi henteu licin".

Produkna tiasa dianggo pikeun sadaya batu anu ngandung kalsium karbonat sareng magnesium karbonat, sapertos marmer, batu kapur, marmer tiruan sareng terrazzo.

 Katerangan

Barang MR5
Penampilan Cairan bodas
Kapasitas 1Gallon
Ngepak 4CANS / CTN
Beurat 4.5KG / Kaléng
Aplikasi: Marmer, travertine, batu jijieunan sareng terrazzo

MR5 mangrupikeun produk perawatan lantai marmer ditingkatkeun pikeun recrystallization atanapi polishing permukaan marmer. Éta tiasa gancang ngalereskeun goresan anu kabentuk dina permukaan marmer ku anggo, mulangkeun atanapi ningkatkeun gloss permukaan. Pangropéa sacara teratur tiasa ngajaga hérang anu hadé pikeun waktos anu lami, sareng dina waktos anu sami ngabentuk lapisan permukaan kristal ngagurilap, awét. Éta ogé dipaké pikeun ngajaga batu jijieunan.

Kristalisasi mangrupikeun cara ngadamel deui gloss dina lanté batu bantalan kalsium sapertos marmer, batu kapur sareng travertine, pikeun ningkatkeun permukaan. Prosés na nyemprot crystallizer polishing leuwih lantai na buffing eta nganggo mesin lantai kalayan wol baja atanapi polishing Pad. Mesin bantalan anu napel ngahasilkeun panas nganggo crystallizer, sareng nyiptakeun sanyawa seger dina marmer, pikeun ieu, pikeun ngajagaan marmer ku ngajaga kelirna anu luntur sareng ngajaga cahaya batu. Ieu dianggo pikeun meresihan marmer jero rohangan hungkul sareng di sadaya tingkat éta milarian aplikasi praktis na sapertos di kantor, mal, gedong umum, bumi pribadi sareng hotél.

Operasi:

  1. Ngabersihan lantai sareng tegalan éta.
  2. Ngocok kaléng sateuacan dianggo.
  3. Tuang sakedik MR3 dina lantai (5-10ML / m2)
  4. Dipasang bantalan lantai polishing warna bodas atanapi wol waja dina mesin lantai (Kecepatan 175rmp, atanapi 154rmp).
  5. Buff sareng mesin polés dugi lantai garing.
  6. Balikan deui operasi 3-5 léngkah dugi permukaan langkung kuat sareng langkung cerah.
  7. Upami munggaran dianggo, kedah ngulang 2 dugi ka 3 kali normal.
  8. Ngabersihan lebu ku pel nalika operasi réngsé. Pangropéa ngan ukur ngagosok hiji waktos henteu kunanaon.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami