Marmer Polishing Crystallizer-KLEEVER K2 / K3

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Barang KLEEVER K2 KLEEVER K3
Penampilan Cairan beureum Cairan beureum
Kapasitas 5L 5L
Ngepak 3CANS / CTN 3CANS / CTN
Aplikasi: Marmer Marmer

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami