• Janitor Cart- D-011

    Gorobag Janitor- D-011

    Ngangkut bahan kimia beberesih sagala guna, seprei, sareng kantong sampah nganggo karanjang tukang ngabersihan ieu. Naha anjeun peryogi caddy genggam tugas ringan atanapi karanjang tugas beurat 3 rak, kami ngagaduhan alat-alat anu sampurna pikeun nyimpen, ngatur, sareng ngangkut sadaya pasokan pembersih kebersihan anjeun.
  • Janitor Cart-D011-1

    Janitor Gorobag-D011-1

    Gorobag Pembersih Komérsial Sihir-Sihir didamel salami! Simpen suplai anjeun dina hiji tempat kalayan sistem beberesih mobile anu pamungkas. Gorobag serbaguna ieu ngagaduhan tilu rak sareng sisina diangkat, gagang sareng panyapu sapu kalayan kait pikeun kalenturan nyimpen sareng ngangkut suplai.