Janitor Gorobag-D011-1

Pedaran pondok:

Gorobag Pembersih Komérsial Sihir-Sihir didamel salami! Simpen suplai anjeun dina hiji tempat kalayan sistem beberesih mobile anu pamungkas. Gorobag serbaguna ieu ngagaduhan tilu rak sareng sisina diangkat, gagang sareng panyapu sapu kalayan kait pikeun kalenturan nyimpen sareng ngangkut suplai.


Detil Produk

Tanda Produk

 Fitur

D011-1 mangrupikeun jinis karinjang tukang kebon kalayan panutup.

Kaasup 3 rak gudang angkat, alat beberesih bersih, basis platform nyayogikeun ruang anu cekap pikeun nyimpen harta karun, kait dina dua sisi pikeun ngalereskeun pel, sapu sareng debu anu tiasa ngirit rohangan
Kantong pengumpulan sampah kapasitas sareng tutup sampah kanggo nyegah bau kabur
Ngadopsi bahan PP beurat-tugas sareng bingkai beusi semprot plastik pikeun nyegah rengat, serpihan sareng korosi-sanggup nahan nepi ka 330 pon plastik.
2 roda universal di payun kanggo operasi anu gampang sareng gampang dipeuntasan dina permukaan mana waé, sedengkeun 2 mobil kaamanan roda tukang ageung nyegah ngageleser

Gampang dibersihkeun sareng disimpen-ngan ukur ngarakit atanapi ngaleupaskeun dua beusi ku platform panengah, ngahémat waktos sareng rohangan

 Tanggal Téknis

Barang

D-011-1 Gorobag Janitor

Ukuran produk

1140X510X980MM

Ukuran karton

880X260X545MM

Ngepak

1PC / CTN

Beurat

14,45kg

Warna

Biru, Abu

Gorobag Pembersih Komérsial Sihir-Sihir didamel salami! Simpen suplai anjeun dina hiji tempat kalayan sistem beberesih seluler anu pamungkas. Gorobag serbaguna ieu ngagaduhan tilu rak sareng sisina diangkat, gagang sareng panyapu sapu kalayan kait pikeun kalenturan nyimpen sareng ngangkut suplai. Gorobag diwangun tina poliétilén anu awét pikeun panggunaan jangka panjang. Gorobag gampang dipasang sareng kalebet perangkat keras sareng pitunjuk pikeun gancang nyetél.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami