• Crystal-reinforcing Paste- Revontulet GR-1/GR-2

    Témpél nguatkeun kristal- Revontulet GR-1 / GR-2

    Cairan polesan unik. Ngandung fluorida silika proprietari anu nyiptakeun permukaan kristal anu ngagambarkeun dina granit. Nyiptakeun halangan anu teu katingali, sahingga cai sareng kokotor, tetep dina permukaan granit pikeun gampang dibersihkeun. Ieu ogé nyiptakeun warna sareng kapadetan anu ningkat. Ieu bakal ningkatkeun kahirupan anu digosok anjeun permukaan nyiptakeun permukaan granit anu langkung awét.
  • Granite Polishing Agent-GR-1

    Granit Polishing Agent-GR-1

    Polandia anu dirumuskeun khusus pikeun lantai Granit sareng Terrazzo.