Lantai Renewing Mesin SC-004

Pedaran pondok:

Motor asinkron AC monopole didamel tina impor tiis ngagulung silikon-baja
lambaran kualitas luhur, janten ngagaduhan kakuatan tinggi, low loss sareng panas. Peredaan gear paranti diréparasi didamel tina besi cor anu bermutu tinggi sahingga ngirangan noise sareng thegear anu hélikis didamel tina POM kalayan kualitas luhur.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Fitur:

    Motor asinkron AC monopole didamel tina impor tiis ngagulung silikon-baja

    lambaran kualitas luhur, janten ngagaduhan kakuatan tinggi, low loss sareng panas. Peredaan gear paranti diréparasi didamel tina besi cor anu bermutu tinggi sahingga ngirangan noise sareng thegear anu hélikis didamel tina POM kalayan kualitas luhur. Panutup motor sareng awak mesin didamel tina paduan aluminium anu bermutu tinggi sahingga pikeun mastikeun kakuatan anu cekap sareng penampilan anu saé.

    Data Téknis:

    Barang SC-004
    Tegangan / Frékuénsi: 220V-240V / 50Hz
    Kakuatan: 1500W
    Laju muterkeun sikat; 154rpm / mnt
    Noise: 54dB
    Diaméter pelat dasar: 17 "
    Panjang kabel utama: 12m
    Beurat awak utama: 34,2kg
    Beurat kotor: 73,66kg
    Beurat beusi beurat: 1X14.5kg
    Ukuran pakéan gagang: 375X126X1133mm
    Ukuran paking awak utami: 560X450X350mm
    Asesoris: Awak utama, gagang, bak cai, wadah pad, sikat keras, sikat lemes, beusi timbang, nyetir disk

    How ka operasi mesin pembaharuan lantai?

    Pakemna dilengkepan saklar utami sareng alat pelindung pikeun saklar.

    Saluyukeun sudut mesin pembaruan timbangan nalika henteu dianggo. Angkat nyaluyukeun gagang tiasa diangkat, anu merenah pikeun nempatkeun sareng ngahémat rohangan. Samentawis éta, huntu anu seukeut tina gagang operasi dileupaskeun. Diidinkeun pikeun muterkeun cecekelan operasi sapanjang korsi aluminium kana posisi anu nangtung kana taneuh. Teras leupaskeun cecekelan anu nyaluyukeun sudut sareng cecekelan operasi tiasa dilereskeun kana posisi nangtung. Dina waktos ayeuna, alat kaamanan dina cecekelan bakal klip dina alur kaamanan saklar utami sacara otomatis. Malah saklar sekering kadorong ka tengah; éta masih henteu dijalankeun. Ku kituna, éta tiasa nyegah mal-operasi sareng éta tiasa ngajamin kaamanan operator.

    Dina panggunaan normal, cecekelan anu nyaluyukeun sudut kedah diangkat sareng éta kedah diputer ka sudut anu biasa ku operator (ampir 45°sudut sareng Taneuh). Teras leupaskeun sudut anu nyaluyukeun sareng sudut operasi parantos dibereskeun.

    Nalika ngamimitian diberesihan, salah sahiji tina dua jempol sekering saklar disetir ka tengah

    momen anu sami nalika saklar listrik diteken turun, janten motorna mimiti disetir

    sikat beberesih kanggo damel.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami