Alas lanté

Pedaran pondok:

Alas lanté warna anu béda gaduh kagunaan anu béda, sareng henteu sadayana bantalan kedah dianggo pikeun unggal jenis lantai. Ayeuna hayu atuh ngenalkeun anjeun sacara detil sahingga anjeun tiasa mendakan bantalan anu paling merenah.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Fitur

    Bahan nilon / Poliéster.

    25mm cukup ketebalan.

    Pamakéan bodas pikeun ngagosok lantai anu dijagaan.

    Pamakéan beureum pikeun beberesih semprot rutin dina lantai anu dijagaan.

    Pamakéan hideung pikeun beberesih jero, sareng lantai batu industri.

    Tanggal Téknis

    Barang C101B C101D
    Ukuranna 17 " 20 "
    Ngepak 5 pcs / CTN 5 pcs / CTN
    Ukuran paking 440x130x440mm 515x130x515mm
    Beurat kotor Bodas 1kg, Beureum 1.1kg, hideung1.6kg Bodas 1.6kg, Beureum 1.7kg, hideung2.3kg

    Alas lanté warna anu béda gaduh kagunaan anu béda, sareng henteu sadayana bantalan kedah dianggo pikeun unggal jenis lantai. Ayeuna hayu atuh ngenalkeun anjeun sacara detil sahingga anjeun tiasa mendakan bantalan anu paling merenah.

    buffer pad.

    Pad lanté warna beureum kanggo lantai buffing pad anu tiasa ngaleungitkeun tanda lampu sareng kokotor, sareng ngajantenkeun lantai na hérang. Éta sampurna pikeun panggunaan tugas ringan sabab henteu bakal ngarusak lantai anjeun. Éta ogé cocog pikeun padamelan beberesih sadidinten sareng pikeun mesin sikat sikat gancang. Bantalan buffing beureum dipikanyaho paling agrésip sareng tiasa dianggo nganggo panyangga garing atanapi nyemprot.

    22

    Warna bodas kanggo bantalan ngagosok anu paling lemah lembut, tiasa cocog sareng padamelan sadidinten. Anggo bantalan ngagosok bodas kalayan tukang polos lantai gancang sareng halimun cai anu hadé, tiasa ngajantenkeun lanté anjeun langsing sareng langsing. Bantalanna kedah dianggo dina garing, lantai bersih pikeun nambihan lilin lemes nalika réngsé. Bantalan ngagosok bodas moal lepas dina permukaan tékstur, sareng henteu cocog pikeun mesin gancang.

    33

    Alas lanté warna hideung anu warna anu nangtung tina pelucut, aranjeunna tiasa ngaluarkeun bérés, panyegel, lilin sareng kokotor sahingga anjeun tiasa ngeusian lantai anjeun. Éta agrésip pisan sareng kasar sareng kedah dianggo ku mesin gancang.

    Ngaliwatan pangenalan warna sareng fungsi alas lanté, urang bakal ngagaduhan pamahaman énggal ngeunaan pilihan bantalan, kuring yakin yén anjeun tiasa milih barang anu leres pikeun lantai anjeun. Upami ieu henteu nyumponan kabutuhan lantai anjeun, mangga ngahubungan kami, kami tiasa ngarobih sasuai ka kabutuhan anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami