• Multi-functional floor machine-SC002

    Multi-fungsi mesin lantai-SC002

    Mesin lantai multi-fungsional gampang dioperasikeun, épék beberesih sareng aman pisan
    Éta cocog pikeun meresihan karpét, lantai, polishing kecepatan rendah pikeun sababaraha jinis lantai sareng nyaring permukaan batu kanggo hotél, réstoran, gedong kantor sareng ruang paméran.
  • Multi-function Brushing machine BD1A

    Multi-fungsi Brushing mesin BD1A

    Mesin nyikat mangrupikeun mesin anu diperyogikeun pikeun sikat lanté anu sesah, éta mesin gancang-gancang (154rpm), nalika lantai anjeun aya kokotor di jero taneuh anu anjeun kedah nempatkeun sababaraha otot kana scrubbing, langkung saé nganggo sababaraha solusi pembersih, ngajalankeun sikat kana bersihkeun lantai anjeun. Mesin nyikat multifungsi gampang dioperasikeun, épék beberesih sareng aman pisan. Éta cocog pikeun meresihan karpét, lantai, polishing kecepatan rendah pikeun sababaraha jinis lantai sareng nyaring permukaan batu kanggo hotél, réstoran, gedong kantor sareng ruang paméran.
  • Multi-function Brushing machine BD2A

    Multi-fungsi Brushing mesin BD2A

    Éta cecekelan nyaluyukeun manual multifungsi ngamungkinkeun operasi gampang sareng gampang.
    Dirancang ku kotak gir, motor dua-kapasitor sareng kakuatan tinggi anu ngajantenkeun mesin langkung aman sareng langkung kuat.
  • BD3A Multi-function Brushing machine

    BD3A Multi-fungsi Brushing mesin

    Éta cecekelan nyaluyukeun manual multifungsi ngamungkinkeun operasi gampang sareng gampang.
    Dirancang ku kotak gir, motor dua-kapasitor sareng kakuatan tinggi anu ngajantenkeun mesin langkung aman sareng langkung kuat.
  • BD1AE Floor Renewing Machine

    Mesin Pembaharuan Lantai BD1AE

    Ngahijikeun fungsi cleaner Polandia lantai, éta tiasa dianggo pikeun kristalisasi atanapi pembaruan batu, cocog pikeun tutuwuhan, gedong, hotél sareng plaza balanja. Éta cocog pikeun perusahaan beberesih pikeun ngurus sapopoé sareng perawatan khusus kana batu.
  • BD2AE-Floor Renewing Machine

    Mesin Anyarkeun BD2AE-Lantai

    Ngahijikeun fungsi cleaner Polandia lantai, éta tiasa dianggo pikeun kristalisasi atanapi pembaruan batu, cocog pikeun tutuwuhan, gedong, hotél sareng plaza balanja. Éta cocog pikeun perusahaan beberesih pikeun ngurus sapopoé sareng perawatan khusus kana batu.
  • Floor Renewing Machine SC-004

    Lantai Renewing Mesin SC-004

    Motor asinkron AC monopole didamel tina impor tiis ngagulung silikon-baja
    lambaran kualitas luhur, janten ngagaduhan kakuatan tinggi, low loss sareng panas. Peredaan gear paranti diréparasi didamel tina besi cor anu bermutu tinggi sahingga ngirangan noise sareng thegear anu hélikis didamel tina POM kalayan kualitas luhur.
  • SC-1500 High-speed Burnisher

    SC-1500-speed tinggi Burnisher

    Éta ngagaduhan penampilan anu saé sareng modis sareng gampang dioperasikeun.
    Saatos waxing pikeun polishing permukaan lantai shinning sakumaha eunteung.
    Éta dirarancang pikeun ngagosok lantai tina sagala rupa bahan bahan batu anu gancang nyaéta 1500 rpm motorna lengkep dilampirkeun.