• Three-in-one Carpet Cleaner – DTJ3A/DTJ4A(Cold and Hot Water)

    Carpet Cleaner tilu-hiji-hiji - DTJ3A / DTJ4A (Cai Tiis sareng Panas)

    Mesin beberesih karpét tilu-hiji-hiji nyemprotkeun karpét beberesih rendah sareng cai dina karpét ngalangkungan motor semprot cai sareng nozel kipas kabut. Dina waktos anu sasarengan, motor sikat motor nyetir sikat rol ka muterkeun kalayan gancang, ngalirkeun kokotor dina akar karpét ngalangkungan deterjen Larut, bersihkeunana, sikat karpét ku sikat roller, sareng tungtungna nguseup kokotor ngalangkungan motor nyeuseup kakuatan tinggi.
  • 20L/30L/40L Carpet Cleaner LC-20SC, LC-30SC, LC-40SC

    20L / 30L / 40L Carpet Cleaner LC-20SC, LC-30SC, LC-40SC

    LC series Carpet cleaner salaku mesin anu tiasa dianggo pikeun nyobaan sareng baseuh beresih, sareng tiasa dianggo pikeun ngabersihkeun karpét. Nalika ngalakukeun beberesih karpét, nyemprot, ngumbah, sareng ngeringkeun 3 prosés upami lengkep dina waktos anu sami anu ngajantenkeun karpét bersih pisan. Desain awakna novél sareng modis, kalayan fleksibel & panggunaan merenah, khususna cocog pikeun koridor, aula konperénsi, réstoran sareng sajabana tempat pikeun ngabersihkeun karpét.
  • 60L/80L Carpet Cleaner LC-60SC, LC-80SC

    60L / 80L Carpet Cleaner LC-60SC, LC-80SC

    Mesin ieu dilengkepan set pinuh ku vakum asesoris, anu tiasa janten baseuh sareng panyeuseuh garing ku nyambungkeun bagian aksésori anu béda.
  • Carpet Extraction Machine –DTJ1A/DTJ1AR(Cold and Hot water)

    Mesin Ékstrak Karpét –DTJ1A / DTJ1AR (Cai Tiis sareng Panas)

    Fitur Impor motor, jaminan kualitas. Di jero bak cai, tingkatkeun layar saringan non-sumbatan. Pipa sedot 7,5m éksternal sareng nyerep cai, ngamungkinkeun pikeun ngabersihan dina 7,5 méter. Pengisap tirai (opsional) multifungsi dina hiji mesin, cocog pisan, henteu kedah miceun tirai atanapi sofa panutup dina nyeuseuh, nyeuseuh ku halimun cai sareng 80% garing dina waktos anu singget. DTJ1AR mangrupikeun jenis cai anu tiis sareng panas. Item Data Téknis DTJ1A Tegangan / Frékuénsi 220V-240V / 50Hz Kakuatan 3230W Ayeuna ...
  • Three-in-one Sofa Cleaner-SC730

    Tilu-hiji-hiji Sofa Cleaner-SC730

    Sofa mangrupikeun jenis furnitur anu paling umum dina wangunan, sareng éta ogé anu paling sering dianggo. Hal ieu nyababkeun éta gampang patri sareng meresihan sering sareng henteu ngarobih sofa.