BD3A Multi-fungsi Brushing mesin

Pedaran pondok:

Éta cecekelan nyaluyukeun manual multifungsi ngamungkinkeun operasi gampang sareng gampang.
Dirancang ku kotak gir, motor dua-kapasitor sareng kakuatan tinggi anu ngajantenkeun mesin langkung aman sareng langkung kuat.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Fitur:

    Éta cecekelan nyaluyukeun manual multifungsi ngamungkinkeun operasi gampang sareng gampang.

    Dirancang ku kotak gir, motor dua-kapasitor sareng kakuatan tinggi anu ngajantenkeun mesin langkung aman sareng langkung kuat.

    Éta tiasa dianggo pikeun beberesih karpét, beberesih lantai, ngaleupaskeun lilin sareng polishing kecepatan rendah.

    Data Téknis:

    Barang No. BD3A
    Voltaseu 220 / 50Hz
    Kakuatan 1100W
    Ayeuna 6.92A
    Laju muterkeun sikat 154rpm
    Ribut 54dB
    Diaméter sikat 17 "
    Beurat 49,66kg
    Panjang kabel 12m
    Ngepak 4CTN / hijian
    Warna Biru, beureum, konéng

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami