Mesin Anyarkeun BD2AE-Lantai

Pedaran pondok:

Ngahijikeun fungsi cleaner Polandia lantai, éta tiasa dianggo pikeun kristalisasi atanapi pembaruan batu, cocog pikeun tutuwuhan, gedong, hotél sareng plaza balanja. Éta cocog pikeun perusahaan beberesih pikeun ngurus sapopoé sareng perawatan khusus kana batu.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Fitur:

    Éta dirarancang nganggo kapasitor super dobel- sareng motor pendingin hawa anu luhur.

    Operasi langkung aman sareng kaluaran daya langkung kuat disayogikeun.

    Éta ngagaduhan sababaraha fungsi sapertos karpét sareng beberesih lantai, ngaleupaskeun lilin, polishing kecepatan rendah, perawatan kristal lanté sareng pembaruan.

    Data Téknis:

    Barang No. BD2AE
    Tegangan / Frékuénsi 220V-240V / 50Hz
    Kakuatan 1500W
    Laju muterkeun sikat 154rpm / mnt
    Ribut 54dB
    Diaméter pelat dasar 17 "
    Panjang kabel utama 12m
    Beurat awak utama 33kg
    Beurat kotor 72,56kg
    Beurat beusi beurat 1X14.5kg
    Nanganan ukuran bungkus 400X120X1140mm
    Ukuran paking awak utami 535X430X375mm
    Asesorisna Awak utama, gagang, bak cai, wadah pad, sikat keras, sikat lemes, beusi timbang, nyetir disk

    Ngahijikeun fungsi cleaner Polandia lantai, éta tiasa dianggo pikeun kristalisasi atanapi pembaruan batu, cocog pikeun tutuwuhan, gedong, hotél sareng plaza balanja. Éta cocog pikeun perusahaan beberesih pikeun ngajaga perawatan sapopoé sareng perawatan khusus kana batu.

    Prosés Anyarkeun:

    Siapkeun papan béwara di tempat damel. Dina raraga nyegah leutak sareng kokotor tina nyebarkeun kana témbok, anggo pilem plastik kanggo némpél handapeun handapeun tembok di handapeun taneuh. Tambahkeun cai bersih kana bak mesin, sambungkeun kakuatan, nyiapkeun sababaraha jinis cakram motong, bantalan polesan, bantalan panyangga sareng sajabina, sareng saluyukeun mesin pembaruan sareng tingkat taneuh pikeun nyiapkeun damel beberesih. Upami aya lilin lami di lantai, punten nyabut lilin heula.

    Nalika mesin dioperasikeun, ayunkeun sirah kénca sareng katuhu.

    Anggo cakram grinding pikeun grind lantai lemes. Grinding sakitar hiji méter pasagi unggal waktos, sababaraha kali ngadorong sareng narik cai anu pas.

    Nguseup cai kaluar nganggo vacuum cleaner, jantenkeun garing.

    Anggo 50 #, 200 #, 400 #, 800 #, 1500 #, 3000 # bantalan ngagosok ngagosok lantai.

    Anggo bantalan panyangga nganggo bahan kimia pikeun ngagosok permukaan, janten hérang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami