Mesin Pembaharuan Lantai BD1AE

Pedaran pondok:

Ngahijikeun fungsi cleaner Polandia lantai, éta tiasa dianggo pikeun kristalisasi atanapi pembaruan batu, cocog pikeun tutuwuhan, gedong, hotél sareng plaza balanja. Éta cocog pikeun perusahaan beberesih pikeun ngurus sapopoé sareng perawatan khusus kana batu.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Ngahijikeun fungsi cleaner Polandia lantai, éta tiasa dianggo pikeun kristalisasi atanapi pembaruan batu, cocog pikeun tutuwuhan, gedong, hotél sareng plaza balanja. Éta cocog pikeun perusahaan beberesih pikeun ngurus sapopoé sareng perawatan khusus kana batu.

    Data Téknis:

    Barang No. BD1AE
    Tegangan / Frékuénsi 220V / 50Hz
    Kakuatan 1500W
    Laju muterkeun sikat 154rpm / mnt
    Ribut 54dB
    Diaméter pelat dasar 432mm
    Panjang kabel utama 12m
    Beurat awak utama 33kg
    Beurat kotor 72,2kg
    Beurat beusi beurat 1X12.8kg
    Nanganan ukuran bungkus 400X120X1140mm
    Ukuran paking awak utami 535X435X375mm
    Asesorisna Awak utama, gagang, bak cai, wadah pad, sikat keras, sikat lemes, beusi timbang, nyetir disk

    Batu mangrupikeun bahan anu khusus pisan anu ngajantenkeun tambahan mewah pikeun gedong naon waé, henteu ngan ukur kuat sareng kokoh tapi ogé ngagaduhan rupa-rupa warna sareng tékstur. Janten hotél, mall, bandara, stasiun tempat cicing luhur sareng sajabina bakal nganggo batu alam salaku hiasan taneuh, sareng bakal nganggo sababaraha batu anu béda di daérah anu sami. Sanaon batu kuat sareng awét, éta bakal tetep rusak ku cuaca sareng patalimarga sareng kaleungitan nilaina nyalira. Upami digentos, éta sanés ngan ukur hargana langkung mahal tapi ogé mangaruhan damel sareng kahirupan normal. Kituna, éta langkung saé pikeun pembaharuan.

    Mesin pembaruan lantai mangrupikeun desain kanggo peremajaan, salaku mesin multi-fraksi anu tiasa grinding, polishing, wax wax, pembaruan sareng lanté kristal gancang ku hiji mesin. Beuratna cekap, tiasa dianggo dina lantai batu heuras anu béda, kedah gancang pikeun ningkatkeun efisiensi grinding sareng poles. Desain manusiawi, alat angkat listrik payun, mesin tukang nangtung nangtung alat penyesuaian horisontal ngajantenkeun unggal sikat kana grinding ground sareng gampang dioperasikeun. Prosés pembaruan ngahémat langkung ti 80% biaya dibandingkeun dibeli deui, tiasa ngolah sapeupeuting, henteu mangaruhan waktos semak semak normal.

    Mesin pembaruan lantai kalayan bahan kimia, mangrupikeun anu pangpayunna milih pikeun ngeruk lantai.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami