• Air Blower- H6801/H6802/H6803

    Air Blower- H6801 / H6802 / H6803

    Daérah anu énggal dibersihkeun kokotor deui kusabab baseuh? Cai jamban henteu tiasa dikeringkeun pikeun anjeun khususna kesel? Naha aya karuksakan cai caket bumi anjeun? Naha anjeun hoyong ngaluarkeun bau anu ngaganggu? Henteu masalah, anjeun peryogi blower hawa.
  • Air Blower-SC900B

    Hawa Blower-SC900B

    Maksimalkeun sirkulasi hawa sareng ningkatkeun kinerja pangeringan dina pangleutikna rohangan ku penggerak udara kompak biru B-Air VP-25 Vent! Dirancang pikeun épisién medar hawa sareng ngamajukeun épaporasi cai, penggerak hawa ieu ngirangan waktos pangeringan tina sababaraha rupa permukaan sareng mulangkeun karusakan minor anu disababkeun ku kabocoran atanapi banjir, ngabantosan nyegah kapang sareng ngajaga lingkungan damel anu aman.