• Flexible Polishing Pad

    Pad Polishing fléksibel

    Bantalan ngagosok fléksibel sakumaha katelah Inten Polishing Pads dipaké pikeun polishing atanapi buffing granit, marmer, batu alam sareng beton kapok. Intan Polishing Pads hadir sareng dukungan Velcro sareng sayogi dina kisaran nilai grit tina 50 dugi 3.000 #; bantalan pamungkas polésing aya dina warna hideung bodas. Intan Polishing Pads parantos sacara khusus direkayasa pola pikeun ningkat kalenturan, aliran cai, sareng umur pad
  • Steel Wool

    Wol Baja

    Gulungan wol waja sareng disk biasana dianggo di hotél, pusat balanja ageung, gedong komérsial tingkat luhur sapertos batu atanapi lantai terrazzo pikeun beberesih sareng perawatan. Tiasa dianggo nganggo farmasi dina mesin polishing. Cakram polishing 0 # utamina dianggo dina bahan batu fleksibel sareng batu awan; 1 #, 2 # dihasilkeun utamina pikeun bahan anu langkung sesah sapertos granit.
  • Floor pad

    Alas lanté

    Alas lanté warna anu béda gaduh kagunaan anu béda, sareng henteu sadayana bantalan kedah dianggo pikeun unggal jenis lantai. Ayeuna hayu atuh ngenalkeun anjeun sacara detil sahingga anjeun tiasa mendakan bantalan anu paling merenah.