Tentang Kami

Profil Perusahaan

Shijiazhuang Jinqiu Trading Co., Ltd. mangrupikeun panyayogian mesin pembersih, pakakas beberesih sareng sistem pangropéa batu. Kami tiasa nyayogikeun scrubber, burnisher, vacuum cleaner, carpet cleaner, blower, wringer trolley, carts, marmer sareng granit care, polishing, perbaikan sareng produk beberesih.

Seueur nasabah ngajukeun sistem beberesih énggal pikeun pasar lokal di sababaraha nagara, pikeun palanggan anu béda kami tiasa nyayogikeun séri solusi sakumaha anu diperyogikeun. Sajauh ieu kami ngekspor mesin beberesih sareng alat pembersih ka Asia Tenggara sareng Éropa langkung ti 10 taun.

Perdagangan Shijiazhuang Jinqiu bakal terus nyayogikeun mitra kami nganggo téknologi canggih sareng nyugemakeun produk, pikeun ngajantenkeun kahirupan sareng damel urang langkung gampang sareng éfisién.

9442167b111

Kabudayaan

Palanggan sareng kualitas munggaran

Élmu, épéktisi tinggi sareng perlindungan lingkungan

Tim

Kerja babarengan tim penting pisan, sadayana kedah ngagaduhan kamampuan pikeun damel babarengan sareng anu sanés. Kami gaduh tim anu saé:

Penjualan- Penjualan TEU ngical barangna hungkul. Aranjeunna kedah ngartos kabutuhan pelanggan sareng ngarengsekeun masalah pikeun komunikasi anu épéktipna, teras tuang deui patarosan sareng peryogi ka téknisi sareng pamimpin.

Téknis-aktip ngadopsi saran palanggan pikeun ningkatkeun sareng ngembangkeun produk énggal supados gampang dianggo.

Produksi-Kualitas stabil mangrupikeun pondasi pabrik, teraskeun ngagaleuh bahan baku anu tiasa dipercaya, manajemén pabrik anu ketat, prosés produksi anu stabil, sareng standar pamariksaan anu ketat. 

Pamingpin

Nyandak kaputusan anu leres, tanggel waler pikeun unggal padamel sareng pelanggan.

Naha Pilih Kami

Ngalaman-- Nyayogikeun alat-alat canggih sareng sistem pangropéa batu pikeun langkung ti 30 daérah di panjuru dunya salami 10 taun.

Produk— Rupa-rupa produk pikeun pilihan anjeun. Alat-alat sareng desain anu béda-béda di sababaraha nagara, rupa-rupa agén batu pikeun nungkulan sababaraha masalah batu.

Jasa --- Layanan purna jual anu sampurna sareng épisién ngamungkinkeun anjeun teu kedah hariwang.