350L / 450L Treuk Déngdék –B-110A / B-110B

Pedaran pondok:

Biasana unggal daérah bakal ngempelkeun sababaraha kantong sampah alit atanapi ageung, éta kedah dialihkeun ka tempat sampah, tapi seueur teuing sareng beurat teuing, maka urang peryogi treuk miring. Rarancang treuk cara ngadengdekkeun universal nyaéta pikeun ngungkulan masalah sampah beurat sareng beurat pikeun mindahkeun sampah anu ageung sareng beurat ka daérah pembuangan akhirna.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur

450L sareng 350L kapasitas ageung.

Dua roda ageung sareng kuat ngalih gampang sareng lancar.

Desain ergonomis anu ningkatkeun efisiensi damel sareng ngirangan galur.

Desain sloping matak ngamudahkeun pikeun sampah kaluar.

Bahan plastik tingkat tinggi langkung gampang dibersihkeun.

TTanggal echnical

Barang

B-0110A

B-0110B

Kapasitas

450L

350L

Ukuran produk

1450X750X1050mm

1380X600X900mm

Warna

Biru

Biru

 Biasana unggal daérah bakal ngempelkeun sababaraha kantong sampah alit atanapi ageung, éta kedah dialihkeun ka tempat sampah, tapi seueur teuing sareng beurat teuing, maka urang peryogi treuk miring. Rarancang treuk cara ngadengdekkeun universal nyaéta pikeun ngungkulan masalah sampah beurat sareng beurat pikeun mindahkeun sampah anu ageung sareng beurat ka daérah pembuangan akhirna.

Treuk Dengdekkeun tina bahan plastik awét, anu ngajantenkeun truk langkung énggal sareng langkung mirah tibatan waja.

Karakteristik truk Dengdekkeun nyaéta struktur beuratna sareng kapasitas ageung pikeun nanganan beban beurat. Dua kapasitas anu béda tina 350L sareng 450L didesain di dieu, anu ngajantenkeun aranjeunna sampurna pikeun dianggo dina pangaturan kapasitas ageung.

Karakteristik tina karanjang miring nyaéta desain ergonomis, anu ningkatkeun épisiénsi damel sareng ngirangan setrés nalika mindahkeun obyék beurat. Anjeun tiasa nganggo produk ieu pikeun ngangkut barang sapanjang bisnis atanapi ngumpulkeun sampah sareng ngangkut kana tempat sampah anjeun.

Salaku tambahan, truk Dengdekkeun ieu ngagaduhan kastor tugas beurat, janten saderhana pikeun ngamanipulasi treuk di gudang anjeun atanapi lingkungan industri.

Anu paling penting, treuk Dengdekkeun urang gampang dibersihkeun, sareng anjeun ngan saukur tiasa bilas ku selang saatos dianggo.

Perusahaan urang tiasa nyayogikeun saruntuyan kaléng sampah, truk sampah, tong sampah dina warna, kapasitas sareng gaya anu bénten. Kalayan bahan baku anu paling saé sareng beurat anu cekap pikeun mastikeun kualitas anu mantep, kami nampi sambutan anjeun, anjeun bakal ngagaduhan harga anu wajar ti kami. 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami