34L / 46L Samping pencét ganda wringer trolley –H0201 0202

Pedaran pondok:

Éta didamel tina palastik kelas tinggi. Kulantaran kandel, émbér téh buktina-pompa. Permukaan lemes na mempermudah beberesih. Roda didamel tina karét murni, ngamungkinkeun gampang pindah teu aya sora, sareng teu aya lagu dina karpét.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur

Éta didamel tina palastik kelas tinggi. Kulantaran kandel, émbér téh buktina-pompa. Permukaan lemes na mempermudah beberesih. Roda didamel tina karét murni, ngamungkinkeun gampang pindah teu aya sora, sareng teu aya lagu dina karpét.

 Tanggal Téknis

 

H0201 Samping pencét ganda wringer trolley (S)

H0202 Samping pencét dua kali wringer trolley (L)

Kapasitas

34L

46L

Ukuran produk

81X41X93CM

86X41X99.5CM

Ukuran karton

76X40.5X62.5CM

76X40.5X62.5CM

Ngepak

2PCS / CTN

2PCS / CTN

Warna

LIPI beureum & Biru, bungkus Konéng

LIPI beureum & Biru, bungkus Konéng 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami