• 9442167b11

Tentang Kami

Produk kami disambut ogé ku konsumén pikeun kualitas luhur, harga kalapa sareng gaya anu paling dipikaresep.

Shijiazhuang Jinqiu Trading Co., Ltd. mangrupikeun panyayogian mesin pembersih, pakakas beberesih sareng sistem pangropéa batu. Kami tiasa nyayogikeun scrubber, burnisher, vacuum cleaner, carpet cleaner, blower, wringer trolley, carts, marmer sareng granit care, polishing, perbaikan sareng produk beberesih.

Seueur nasabah ngajukeun sistem beberesih énggal pikeun pasar lokal di sababaraha nagara, pikeun palanggan anu béda kami tiasa nyayogikeun séri solusi sakumaha anu diperyogikeun. Sajauh ieu kami ngekspor mesin beberesih sareng alat pembersih ka Asia Tenggara sareng Éropa langkung ti 10taun.

Perdagangan Shijiazhuang Jinqiu bakal terus nyayogikeun mitra kami nganggo téknologi canggih sareng nyugemakeun produk, pikeun ngajantenkeun kahirupan sareng damel urang langkung gampang sareng éfisién.

Warta

Kami yakin yén kami bakal ngabagi hasil silih sareng ngawangun hubungan kerjasama anu padet sareng para sahabat urang di pasar ieu.

  • Solusi granit warna lampu

    Granit warna lampu na batu karat sadayana granit tina struktur lamellar. Salaku tambahan kana nyerep cai kapiler has granit, kusabab warna bodas lampu, bakal aya titik cai atanapi polusi, sareng ngambah cai henteu gampang ngaleungit. Dijero...

  • Naha milih mesin sikat

    Nalika lanté mall sareng stasiun balanja kalolobaanana marmer atanapi ubin keramik, jenis lantai sapertos kitu ngagaduhan sarat anu cukup luhur pikeun kabersihan, padahal éta ngagambarkeun gambar tempat umum. Kusabab kitu, padamelan ngabersihkeun kedah dilakukeun sacara taliti. Laun-laun, ...

  • A 20'FCL NCL One Step Crystallizer sareng Bellinwax dugi ka stock pelanggan sateuacan liburan Muharram Festival.

    Laboratorium Kimia Nasional sakumaha anu urang terang NCL, ti mimiti awal akhir taun 1940an ngadamel sabun sareng sampo pikeun bisnis salon kecantikan kulawarga, dugi ka peran kapamimpinan ayeuna dina industri pangropéa sanitasi salaku panyadia bermerek sadunya. NCL anjeunna ...

Langkung Produk

Unggal produk sacara saksama didamel, éta bakal ngajantenkeun anjeun wareg.